Een warm welkom bij Online-afslanken.nl, dé online diëtistenpraktijk van Nederland. In de volgende alinea’s zul je wegwijs worden gemaakt op de website en uitleg krijgen over de werkwijze van Online-afslanken.nl. Online-afslanken.nl is voor iedereen die professioneel voedingsadvies wil.

Voor de moderne mens

Tegenwoordig is iedereen ontzettend druk. Druk met werk, druk met het gezin, druk met sociale contacten onderhouden. Tijdens hectische dagen schiet het er nog wel eens bij in de focus te leggen op gezonde leefstijl, simpelweg omdat er weinig tijd is om een gezonde maaltijd op tafel te zetten of om de sportschool te bezoeken. Voor een consult bij de huisarts moet een uur vrij worden gevraagd aan de werkgever en voor een bezoek aan een diëtist op locatie haal je het vaak niet eens met een vrij uurtje aanvragen. Veel diëtisten werken enkel doordeweeks van negen tot vijf en je moet maar mazzel hebben wil je begin ochtend of eind middag een plekje kunnen bemachtigen. 
O.a. om de moderne mens in tijden van drukte een helpende hand te bieden is Online-afslanken.nl bedacht. Deze moderne online diëtistenpraktijk is vijf dagen in de week geopend, ook in het weekend en in de avonduren! Dit betekent dat je, nadat jij je hebt aangemeld, royaal gebruik kunt maken van de diensten van Online-afslanken.nl. Op deze manier is het mogelijk om zelfs tijdens hectische perioden de focus te leggen op het creëren en behouden van een gezonde lifestyle.

Online-afslanken.nl pakketten

Een online diëtist biedt dezelfde professionele zorg als een diëtist op locatie, maar dan online. Je hoeft dus niet meer de deur uit voor een consult met de diëtist. Vanuit je luie stoel kun je de telefonische gesprekken met jouw diëtist voeren en het lichaamsgewicht controleren doe je heel easy op je eigen weegschaal. 

Voor wie?
Iedereen van achttien jaar of ouder kan zich aanmelden.
Voor wie graag op een gezonde en leuke manier wil afvallen (in vetmassa) of om een andere reden persoonlijk voedingsadvies wil.
Redenen kunnen zijn:
- sportvoedingsadvies
- het aanleren van een vegetarisch of vegan eetpatroon
- hormonale problemen (acne, menopauze)
- vermoeidheidsklachten / chronisch tekort aan energie

Je hebt keuze uit drie pakketten. Welk pakket bij jou past is afhankelijk van je doel. 
Voorbeeld van een doel: een fit en strak lijf! Vijf kilo afvallen in vetmassa en meer spiermassa. Het 3 maanden pakket is hierbij het meest passend.


Brons | 1 maand:
Telefonisch intakegesprek (60 minuten) + 3x telefonisch vervolgconsult (15 minuten) + motiverende coaching via e-mail en WhatsApp.
Premium Zilver | 3 maanden: 
Telefonisch intakegesprek (60 minuten) + 12x telefonisch vervolgconsult (15 minuten) + motiverende coaching via e-mail en WhatsApp.
Premium Goud | 6 maanden: 
Telefonisch intakegesprek (60 minuten) + 25x telefonisch vervolgconsult (15 minuten) + motiverende coaching via e-mail en WhatsApp.

Stap 1: kies je pakket, maak een persoonlijk account aan en betaal veilig en snel met iDEAL. 
Stap 2: Jouw gekozen BRONS, PREMIUM ZILVER of PREMIUM GOUD pakket gaat van start.

Voor meer info over de Online-afslanken.nl pakketten ga je naar "Home" -> "Pakketten". 

WhatsApp

Als extra service biedt Online-afslanken.nl iedereen, met een actief BRONS, PREMIUM ZILVER of PREMIUM GOUD pakket, de mogelijkheid om vragen te stellen via WhatsApp en e-mail. 
Het kan altijd gebeuren dat je tijdens een intake of vervolggesprek iets vergeet te vragen. Via WhatsApp of via e-mail kun je dan alsnog een vraag stellen aan jouw diëtist. Het fijne van deze optie is dat je niet een week of langer hoeft te wachten om je vraag te kunnen stellen.

Social Media

Voor tips, nieuwe ideeën en inspiratie kun je Online-afslanken.nl natuurlijk ook volgen op
Facebook, Instagram, Pinterest en Snapchat. Vergeet daar vooral niet leuke opmerkingen te plaasten!

Nieuws en Artikelen

In de ‘’Artikelen’’ lees je over interessante ontwikkelingen op het gebied van voeding en gezondheid en bij ‘’Nieuws’’ lees je recente informatie over Online-afslanken.nl.
Tip! Members, lees altijd de ''artikelen'' en het ''nieuws'', zo blijven jullie up to date.