Een warm welkom op online-afslanken.nl, dé online diëtistenpraktijk van Nederland. In de volgende alinea’s zal u wegwijs gemaakt worden op de website en uitleg krijgen over de werkwijze van online-afslanken.nl. Online-afslanken.nl is voor idereen die professioneel voedingsadvies wil.

Voor de moderne mens

Tegenwoordig is iedereen ontzettend druk. Druk met werk, druk met het gezin, druk met sociale contacten onderhouden. Tijdens hectische dagen schiet het er nog wel eens bij in de focus te leggen op gezonde leefstijl, simpelweg omdat er geen tijd is om een gezonde maaltijd op tafel te zetten of om de sportschool te bezoeken. Voor een consult bij de huisarts moet een uur vrij worden gevraagd aan de werkgever en voor een bezoek aan een diëtist op locatie redt je het vaak niet eens met een vrij uurtje aanvragen. Veel diëtisten werken enkel doordeweeks van negen tot vijf en je moet maar mazzel hebben wil je begin van de ochtend of richting eind van de middag een plekje kunnen bemachtigen. 
Om de moderne mens in tijden van drukte een helpende hand (dienst) te bieden is online-afslanken.nl bedacht. Deze moderne online diëtistenpraktijk is zeven dagen in de week geopend van half acht 's ochtends tot half tien ’s avonds. Dit betekent dat u, nadat u zich hebt aangemeld, alle dagen van de week gebruik kan maken van de diensten van online-afslanken.nl. Op deze manier is het dus mogelijk om zelfs tijdens hectische perioden de focus te leggen op het creëren of behouden van een gezond lichaamsgewicht. 

De online-afslanken.nl zorgpakketten

U hebt de keuze uit drie verschillende eHealth (online zorg) pakketten. Een online diëtist biedt dezelfde professionele zorg als een diëtist op locatie, maar dan online. U hoeft dus niet meer de deur uit voor een consult met uw diëtist! Vanuit uw woonkamer kunt u de telefonische gesprekken met uw online diëtist voeren en het lichaamsgewicht controleren doet u thuis op uw eigen weegschaal. 

Iedereen met een te hoog gewicht kan zich direct aanmelden. Wie om een andere reden wil afvallen en/of professioneel voedingsadvies wil is uiteraard ook meer dan welkom!

Brons | 1 maand: Voor wie graag een paar kilo (vetmassa) af wil vallen.
Zorgpakket: Telefonisch intakegesprek (60 minuten) + 3x telefonisch vervolgconsult (15 minuten) + motiverende coaching via e-mail en WhatsApp.
Premium Zilver | 3 maanden: Voor wie 5-10 kilo wenst af te vallen.
Zorgpakket: Telefonisch intakegesprek (60 minuten) + 12x telefonisch vervolgconsult (15 minuten) + motiverende coaching via e-mail en WhatsApp.
Premium Goud | 6 maanden: Van 1 tot 30kg gewichtsverlies.
Zorgpakket: Telefonisch intakegesprek (60 minuten) + 25x telefonisch vervolgconsult (15 minuten) + motiverende coaching via e-mail en WhatsApp.

STAP  1 : U kiest uw zorgpakket, maakt uw persoonlijke account aan en betaald veilig met iDEAL. 
STAP 2 : Uw BRONS, PREMIUM ZILVER of PREMIUM GOUD zorgpakket gaat van start.
STAP 3 : Zodra uw online pakket is afgelopen ontvangt u digitaal uw zorgfactuur. Deze factuur kunt u, indien gewenst, indienen bij uw zorgverzekeraar. 

Voor gedetailleerde informatie over de online-afslanken.nl pakketten gaat u naar "Home" -> "Pakketten". 

WhatsApp

Als extra service biedt online-afslanken.nl alle cliënten, met een actief BRONS, PREMIUM ZILVER of PREMIUM GOUD zorgpakket, de mogelijkheid om dagelijks vragen te stellen via WhatsApp en via e-mail. 

Het kan altijd gebeuren dat u tijdens het intakegesprek of tijdens een vervolgconsult iets vergeet te vragen. Via WhatsApp of via e-mail kunt u dan alsnog tijdig uw vraag voorleggen aan uw diëtist. Het fijne van deze optie is dat u niet een week of langer hoeft te wachten alvorens de vraag alsnog te kunnen stellen, in tegenstelling tot bij veel reguliere diëtistenpraktijken.

Social Media

Voor tips, nieuwe ideeën en inspiratie kunt u online-afslanken.nl ook volgen op
Facebook, Instagram, Pinterest en Snapchat. Vergeet daar vooral niet een vraag te stellen of die leuke opmerking te plaasten!

Nieuws en Artikelen

In de ‘’Artikelen’’ leest u over interessante ontwikkelingen op het gebied van voeding en gezondheid en bij ‘’Nieuws’’ vindt u recente informatie over online-afslanken.nl.
Tip! Members, lees altijd de ''artikelen'' en het ''nieuws'', zo blijven jullie up to date.