Een warm welkom op online-afslanken.nl, dé online diëtistepraktijk van Nederland. In de volgende alinea’s zal u wegwijs gemaakt worden op de website en uitleg krijgen over de werkwijze van online-afslanken.nl.
Voor idereen die wil afvallen en/of professioneel voedingsadvies wil!

Voor de moderne mens

Tegenwoordig is iedereen ontzettend druk. Druk met werk, druk met het gezin, druk met sociale contacten onderhouden. Tijdens hectische dagen schiet het er nog wel eens bij in de focus te leggen op gezonde leefstijl, simpelweg omdat er geen tijd is om een gezonde maaltijd op tafel te zetten of om de sportschool te bezoeken. Voor een consult bij de huisarts moet een uur vrij worden gevraagd aan de werkgever en voor een bezoek aan een diëtist op locatie redt je het vaak niet eens met een vrij uurtje aanvragen. Veel diëtisten werken enkel doordeweeks van negen tot vijf en je moet maar mazzel hebben wil je begin van de ochtend of richting eind van de middag een plekje kunnen bemachtigen. 
Om de moderne mens in tijden van drukte een helpende hand (dienst) te bieden is online-afslanken.nl bedacht. Deze moderne online diëtistepraktijk is zeven dagen in de week geopend van half acht 's ochtends tot half tien ’s avonds. Dit betekent dat u, nadat u zich hebt aangemeld, alle dagen van de week gebruik kan maken van de diensten van online-afslanken.nl. Op deze manier is het dus mogelijk om zelfs tijdens hectische perioden de focus te leggen op het creëren of behouden van een gezond lichaamsgewicht. 

De online-afslanken.nl pakketten

U hebt de keuze uit drie verschillende eHealth (online zorg) pakketten. Een eHealth diëtist biedt dezelfde professionele zorg als een diëtist op locatie, maar dan online. U hoeft dus niet meer de deur uit voor een consult met uw diëtist! Vanuit uw woonkamer kunt u de telefonische gesprekken met uw eHealth diëtist voeren en het lichaamsgewicht controleren doet u thuis op uw eigen weegschaal. 

Iedereen met een te hoog gewicht kan zich direct aanmelden. Wie om een andere reden wil afvallen en/of professioneel voedingsadvies wil is uiteraard ook meer dan welkom!

Brons | 1 maand: Voor wie graag de kat uit de boom kijkt en eerst wil ervaren of online-afslanken.nl bij hem of haar past, kan het beste kiezen voor het maandpakket. Het maandpakket biedt de basismogelijkheden.
Premium Zilver | 3 maanden: Wie liever meteen goed ertegenaan gaat en naast de basismogelijkheden meer ondersteuning en intensievere hulp bij het afvallen wil, kan kiezen voor het 3 maanden pakket. 
Premium Goud | 6 maanden: Het 6 maanden pakket is zeer uitgebreid en past het beste bij u wanneer u veel lichaamsgewicht wenst te verliezen en/of langere tijd een goede stok achter de deur wil hebben. 

STAP  1 : U kiest uw eHealth pakket, maakt uw persoonlijke account aan en betaald veilig met iDEAL. 
STAP 2 : Uw BRONS, PREMIUM ZILVER of PREMIUM GOUD pakket gaat van start.
STAP 3 : Zodra uw eHealth pakket is afgelopen ontvangt u per e-mail uw zorgfactuur. Deze zorgfactuur kunt u, indien gewenst, indienen bij uw zorgverzekeraar. 

Voor gedetailleerde informatie over de online-afslanken.nl pakketten gaat u naar "Home" -> "Pakketten". 

WhatsApp

Als extra service biedt online-afslanken.nl alle cliënten met een actief BRONS, PREMIUM ZILVER of PREMIUM GOUD pakket, de mogelijkheid vragen te stellen via WhatsApp en via e-mail. 

Het kan altijd gebeuren dat u tijdens het intakegesprek of tijdens een vervolgconsult iets vergeet te vragen. Via WhatsApp of via e-mail kunt u dan alsnog tijdig uw vraag voorleggen aan uw diëtist.
Het fijne van deze optie is dat u niet een week of langer hoeft te wachten alvorens de vraag alsnog te kunnen stellen, in tegenstelling tot bij veel reguliere diëtistepraktijken.

Social Media

Voor tips, nieuwe ideeën en de beste afslankinspiratie kunt u online-afslanken.nl ook volgen op
Facebook, Instagram, Pinterest en Snapchat. Vergeet daar vooral niet een boeiende vraag te stellen of die leuke opmerking te plaasten!

Nieuws en Artikelen

In de ‘’Artikelen’’ leest u over interessante ontwikkelingen op het gebied van voeding en gezondheid en bij ‘’Nieuws’’ vindt u recente informatie over online-afslanken.nl.
Tip! Members, lees altijd de ''artikelen'' en het ''nieuws'', zo blijven jullie up to date.